Handelsbetingelser

Leveringsbetingelser:
Alle produkter på qline.dk er på lager og dermed klar til afsendelse. Modtager vi din ordre inden kl. 13.00, vil din ordre blive sendt samme dag – såfremt der ikke er forsinkelser hos fragtleverandøren, har du dine varer hverdagen efter afsendelse.
 
Vi leverer gratis ved bestillinger på 500 kr. Eller derover indenfor Danmark (ikke Grønland og Færøerne).
For bestillinger på mindre end 500 kr. Vil der blive opkrævet porto på 49 kr.
 
Vi anvender GLS pakkeshop levering, hvor din pakke bliver leveret til nærmeste afhentningssted. Du modtager en sms, når pakken er klar til afhentning.
Du kan med fordel vælge at få pakken leveret til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle afhente pakken selv.
 
Vi pakker gerne din pakke ind, hvis der er tale om en gave. Skriv i meddelelses feltet, at den skal indpakkes . Vi laver også gerne et kort til modtager, hvis du ligeledes, skriver beskeden i meddelelsesfeltet.
 
Fortrydelsesret:
Hvis du køber et produkt, som du har fortrudt, er du til hver en tid berettiget til at returnere varen til os senest 14 dage efter afsendelse fra os.
 
Varen skal fremstå som ubrugt, hvilket betyder, at emballagen skal være helt intakt og produktet må ikke være brugt eller beskadiget, så den er salgsbar.
Bemærk, at du selv skal betale portoen for returnering.
Vedlæg en kopi af din ordre bekræftelse og dit konto- og registreringsnummer, så returnerer vi pengene til din konto inden for 14 hverdage.
 
Ønsker du at bytte en vare så informer os inden på mail@beautypro.dk, hvor vi vil være behjælpelig med detaljerne.
 
Skulle en pakke være ødelagt under transport bedes du henvende dig til os med det samme. Ligeledes bedes du henvende dig til os med det samme, hvis du har modtaget et forkert produkt. Ved transport skader og levering af forkerte produkter, betaler vi naturligvis returneringsudgifterne.
 
Betaling:
På qline.dk kan du gebyrfrit betale med følgende betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, EURO/Mastercard og VISA Electron.
Alle priser er angivet i DKK og er inklusiv 25% moms.
Qline.dk anvender et sikkert betalingsystem. Al kommunikation mellem vores betalingssystem og dig foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Denne kryptering sikrer, at ingen kan opsnappe eller kopiere de informationer, du indtaster. Selve transmissionen er godkendt af PBS og sikrer dig den absolut bedste sikkerhed omkring transaktionen.Vores betalingssystem er fuldt PCI-certificeret - dvs. at det lever op til en international standard for, hvordan kreditkortdata skal håndteres. Standarden definerer en række krav til opbevaring, transmission og håndtering af kortdata.