emerginC signature

emerginC blev stiftet i 1996 af Ian Lirenmann, også kendt som "New York Hippie", i USA.
Hans mission var at skabe en hudplejeserie, der var aktiv og resultatorienteret, men som ikke gik på kompromis med ingredienser. Indholdet af produkterne er i dag 100% naturligt uden skadelige tilsætinger. Desuden er serien kosmeceutiske, hvilket vil sige, at de er tæt på at være receptpligtige, fordi indholdet er meget aktivt og resultatorienteret. Produkterne trænger ned i det dybeste hudlag, i stedet for at lægge sig i overfladen af huden. 

Det første produkt i signaturserien, emerginC Cosmeceuticals, som blev lanceret var, den nu meget velkendte, vitamin C serum.
I dag byder emerginC på et omfattende sortiment af aktive, og avancerede kosmeceutiske produkter, som sikrer hurtige og synlige resultater for alle hudtyper.

emerginC indeholder kun rene naturlige ingredienser som vitaminer, antioxidanter, mineraler, peptider og rene botaniske ekstrakter i høje koncentrationer. Den nyeste teknologiske udvikling kombineret med verdensledende viden om ingredienser og hudpleje har dannet grundlaget for produktionen og sammensætningen af hele produktserien. Dette sikrer, at emerginC altid er først ude med det sidste og holder en yderst resultatorienteret kvalitet på sine produkter og formler.

  • Rene, naturlige ingredienser som tilfører huden vitaminer, antioxidanter, mineraler, peptider, og rene botaniske ekstrakter i høje koncentrationer.
  • Ingen produkter indeholder syntetiske parfumer, farvestoffer, parabener eller mineralske olier.
  • Kosmeceutisk i højeste kvalitet og koncentration for maksimale resultater.
  • Ingen animalske ingredienser eller dyreforsøg.
  • Emballagen er trykt med vegetabilsk blæk på 100% genanvendt FSC-Certificeret papir. (Træerne som benyttes til at lave papiret til emballagen kommer ikke fra truede regnskove.)

emerginC produkterne er nu tilgængelige internationalt i de bedste spa, hudplejeklinikker og eksklusive forretninger i USA, Canada, Norge, Sverige, Danmark, Holland, Belgien, Australien, New Zealand, Hong Kong, Singapore og Indonesien.